Incredibil cum arată Celine Dion la trei ani de la ultima apariție în public3Foto1Video© romaniatv.net

Incredibil cum arată Celine Dion la trei ani de la ultima apariție în public

, 5 știri, 22 vizualizări

Celine Dion a apărut în public pentru prima oară în ultimii 3 ani. Fanii artistei au avut parte de o mare surpriză, după ce au avut ocazia să o vadă pe îndrăgita cântăreață pe picioarele ei și cu zâmbetul pe buze. Celine Dion a fost prezentă la un meci de hochei în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, iar imaginile au apărut în mediul online, unde au strâns numeroase reacții.

Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticată anul trecut cu o boală extrem de gravă. Artista are o tulburare neurologică care declanșează spasme musculare și uneori pot deveni insuportabile. Recent, vedeta a avut prima apariție publică, după trei ani. Celine Dion a participat la un meci de hochei din NHL, iar după ce s-a bucurat de meci, a mers în vestiar pentru a-și saluta echipa din orașul natal.

Cântăreața a fost îmbrăcată într-o ținută sport, purtând o vestă albă matlasată și un pulover cafeniu. Ea s-a și fotografiat cu cei prezenți și a dat mâna cu membrii echipei de hochei. Alături l-a avut și pe fiul ei, Rene-Charles, în vârstă de 22 de ani și gemenii Eddy și Nelson, ambii de 13 ani. Vicepreședintele departamentelui de comunicare al lui Canadiens a postat în mediul online imagini cu Celine.