Interlopii suspectați că au ucis acum trei luni un bărbat într-un hotel din Padina, eliberați din arestul preventiv10Foto© libertatea.ro

Interlopii suspectați că au ucis acum trei luni un bărbat într-un hotel din Padina, eliberați din arestul preventiv

, 16 știri, 33 vizualizări

„Admite contestațiile formulate de inculpatii Marin Laurențiu, Marin Louis-Justin, și Marin George-Armando, împotriva încheierii din data de 30 aprilie 2024 pronunțată de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dâmbovița și în consecință; Desființează in parte încheierea contestată, și înlocuiește măsura arestării preventive luata fata de inculpatii Marin Laurentiu, Marin Louis Justin si Marin George Armando cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 29 zile începând de la 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv”, se arată pe portalul instanțelor.

Cei trei frați, fiii celei autointitulate „Vrăjitoarea Sidonia”, au interdicția de a lua legătura, direct sau indirect cu martorii din dosarul în care sunt cercetați.

Frații Marin sunt suspectați că în noaptea de 10 spre 11 februarie au ucis un bărbat, într-un hotel din Padina, județul Dâmbovița, în timpul unei petreceri. Ei se aflau în arest preventiv din 12 februarie.