Iohannis participă la ședința de evaluarea a stadiului măsurilor adoptate de SRI în contextul războiului din Ucraina6Foto© romanialibera.ro

Iohannis participă la ședința de evaluarea a stadiului măsurilor adoptate de SRI în contextul războiului din Ucraina

, 9 știri, 15 vizualizări

Președintele Klaus Iohannis participă astăzi, începând cu ora 12:00, la ședința de evaluare a stadiului măsurilor adoptate de SRI, în contextul provocărilor de securitate generate de războiul de agresiune declanșat de Rusia împotriva Ucrainei.

„Astăzi, 28 martie, la sediul central al SRI va avea loc, în prezența Președintelui României, Excelența Sa domnul Klaus Werner Iohannis, o ședință de evaluare a stadiului măsurilor adoptate de Serviciul Român de Informații în contextul provocărilor de securitate generate de războiul de agresiune declanșat de Federația Rusă împotriva Ucrainei”, se arată într-un comunicat al SRI.

Potrivit SRI, ședința va începe la ora 12:00 și nu are o componentă deschisă publicului.

Premierul Ciucă a transmis un mesaj cu ocazia ședinței de la sediul SRI. Nicolae Ciucă susține că instituția este una fundamentală pentru funcționarea și performarea statului român, în contextul războiului de agresiune din Ucraina, conflict care aduce „nenumărate provocări și riscuri pentru România”.