Iuliana Doroftei, iubita lui Daniel Dines, este însărcinată5Foto© cancan.ro

Iuliana Doroftei, iubita lui Daniel Dines, este însărcinată

, 6 știri, 392 vizualizări

Miliardarul Daniel Dines, cel mai bogat român, va deveni, din nou, tătic. Nu, însă, partenera din acte, Alexandra, va fi fericita mămică. Ci Iuliana Doroftei, ex-câștigătoarea „Bravo, ai stil!”, cea pentru care omul de afaceri și-a părăsit soția, este norocoasa. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

CANCAN.RO a detonat, luni seară, bomba, dezvăluind, în premieră, că Daniel Dines a pus punct relației (nu însă și oficial!) cu ”șefa șefelor” Alexandra și și-a găsit un nou suflet pereche. Iuliana Doroftei este rafinata brunetă pentru care fondatorul ”Unicornului românesc” UiPath și-a lăsat în urmă soția, cuplul călătorind în lung și în lat, în niște vacanțe exotice nemaivăzute la bordul Gulfstream-ului de zeci de milioane al afaceristului (INFORMAȚII TARI AICI).

Iuliana Doroftei, o adevărată păpușică, pare femeia perfectă pentru Daniel Dines, iar cei doi nu au pierdut deloc timpul după ce și-au început povestea de iubire. Potrivit surselor CANCAN.RO, câștigătoarea „Bravo, ai stil!” este însărcinată, mai multe teste de sarcină confirmând vestea minunată, iar omul de afaceri cu o avere evaluată la 10 miliarde de dolari va deveni din nou tătic.