Jumătate din București nu are apă caldă, anunță Nicușor Dan3Foto© mediafax.ro

Jumătate din București nu are apă caldă, anunță Nicușor Dan

, 10 știri, 24 vizualizări

Nicușor Dan a vorbit, la B1TV, despre faptul că parte dintre bucureșteni nu au avut apă caldă în aceste săptămâni și a explicat că acest lucru a fost cauzat de faptul că unul dintre așa-numitele cămine, locul unde se produce transferul de apă caldă de pe o rețea pe alta cu o vechime de 55 de ani a avut probleme, tocmai de aceea au fost făcute reparații peste vară, astfel încât să nu fie probleme în sezonul rece care va veni.

„Acum am avut o problemă. Cea mai mare problemă am avut-o înainte de Crăciunul lui 2020. A fost un decembrie friguros și pur și simplu a crăpat ceva în rețea și vreo trei săptămâni cam jumătate din Bucuresti nu a avut căldură iarna. Acesta a fost de departe lucrul cel mai greu. Acum la fel, cam două săptămâni oamenii nu au avut apă caldă.

Am avut un așa-numit cămin care este un loc unde se transferă apă caldă de pe o rețea pe alta care avea o vechime de 55 de ani. Nu se mai intervenise și eram în pericol ca chestiunea aceasta să pice iarna asta și atunci s-a luat decizia să o facem vara aceasta”, a spus Nicușor Dan.

În prezent, aproximativ 50% din București are apă caldă
Nicușor Dan,
Vara nu-i ca iarna! Nicușor Dan: ”În prezent, aproximativ 50% din…