Kamala Harris îl atacă pe Trump și își apără ideile energie, imigrație și Israel, în primul său interviu televizat8Foto1Video© stirileprotv.ro

Kamala Harris îl atacă pe Trump și își apără ideile energie, imigrație și Israel, în primul său interviu televizat

, 9 știri, 26 vizualizări

Vicepreședintele american Kamala Harris a afirmat că America este "pregătită să întoarcă pagina" Trump, în primul ei interviu în calitate de candidat la Casa Albă, în cursul căruia căruia și-a apărat ideile despre energie, imigrație și Israel. Kamala Harris a afirmat, în interviul acordat CNN, că, dacă va deveni președinte, în prima sa zi de mandat ar începe să implementeze câteva dintre politicile propuse pentru a ”sprijini și a întări clasa de mijloc”. Harris a subliniat progresul pe care ea și președintele Joe Biden l-au adus economiei.

Ea l-a acuzat pe fostul președinte republican că "ne-a divizat națiunea", în acest interviu foarte așteptat acordat CNN, în marja unei deplasări de campanie în Georgia, un stat-cheie din sudul țării, scrie Agerpres.

Candidata democrată, care a ales prin contrast un mesaj de reconciliere politică, a estimat că "ar fi un lucru bun pentru americani dacă ar exista un ministru republican în guvernul (său)", în cazul victoriei la prezidențialele din 5 noiembrie.