Klaus Iohannis a primit la Cotroceni echipa României care ne va reprezenta la Olimpiada de la Paris. Unei sportive i s-a făcut rău7Foto1Video© adevarul.ro

Klaus Iohannis a primit la Cotroceni echipa României care ne va reprezenta la Olimpiada de la Paris. Unei sportive i s-a făcut rău

, 9 știri, 18 vizualizări

Sportul este un remediu pentru combaterea nu doar a problemelor de sănătate, ci, mai ales, a unora sociale, a declarat, miercuri, președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, unde i-a primit pe sportivii care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris.

„În vremurile pe care le trăim, cu schimbări și provocări complexe, sportul reușește să fie ancoră pentru valorile fundamentale ale societății în care trăim, și anume demnitate, respect, loialitate, disciplină și fair-play. Sportul sparge bariere, unește culturi, promovează cooperarea și solidaritatea între națiuni, pacea și toleranța, atunci când singurele lucruri care contează cu adevărat sunt talentul, seriozitatea și munca", a punctat șeful statului, scrie Agerpres.

El le-a transmis sportivilor că doar calificarea la Jocurile Olimpice înseamnă deja o reușită.

„Știm cu toții că drumul parcurs până aici nu a fost ușor. Fiecare dintre dumneavoastră a făcut sacrificii, a renunțat la multe și a muncit considerabil pentru a-și pune în valoare talentul. Adevărata luptă a unui sportiv este aceea cu propriile limite, iar dumneavoastră vă autodepășiți constant.