Klaus Iohannis, întrevedere cu omologul turc, Recep Tayyip Erdoğan. Cei doi șefi de stat au abordat situația din Ucraina8Foto© libertatea.ro

Klaus Iohannis, întrevedere cu omologul turc, Recep Tayyip Erdoğan. Cei doi șefi de stat au abordat situația din Ucraina

, 13 știri, 47 vizualizări

Klaus Iohannism a avut joi, o întrevedere cu președintele turc, Recep Tayyip Erdoğan, în marja participării la Summitul NATO de la Madrid. Cei doi șefi de stat au abordat situația din Ucraina, precum și perspectivele de evoluție ale războiului declanșat de Federația Rusă împotriva Ucrainei.

„În cadrul discuțiilor, Președintele României a reliefat nivelul foarte bun al relației de Parteneriat Strategic dintre România și Turcia, iar Președintele Recep Tayyip Erdoğan a subliniat faptul că cele două țări au o relație foarte puternică. De asemenea, cei doi omologi au salutat nivelul în creștere al relațiilor economice, precum și reuniunea recentă a Comisiei mixte economice.

Totodată, a fost salutată dinamica în creștere a contactelor politice cei doi șefi de stat reconfirmând dorința comună de a organiza în acest an reuniunea Trilaterală la nivel de Președinți România-Polonia-Turcia”, informează Administrația Prezidențială.

Dacă Putin ar fi fost femeie, nu ar fi atacat Ucraina
Boris Johnson,
La Summitul NATO de la Madrid, Erdoğan a obținut ce a vrut