Lady Gaga a fost numită co-președinte al Comitetului pentru Arte și Științe Umaniste al lui Biden6Foto© romaniatv.net

Lady Gaga a fost numită co-președinte al Comitetului pentru Arte și Științe Umaniste al lui Biden

, 7 știri, 16 vizualizări

Lady Gaga își va împărți poziția de președinte al comitetului cu producătorul hollywoodian și laureat al premiului Oscar, Bruce Cohen, în timp ce nume precum Kerry Washington, Jon Batiste, George Clooney, Jennifer Garner, Troy Kotsur, Shonda Rhimes, Marta Kauffman și alții li se vor alătura ca membri ai comitetului.

„Urez „bine ați venit” noilor membri numiți ai Comitetului prezidențial pentru arte și științe umaniste, conduși de Bruce Cohen83 și Lady Gaga!”, scrie pe contul de Twitter al preedintelui Joe Biden. „Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm pentru a avea un impact pozitiv asupra artelor, bibliotecilor, muzeelor și activității umaniste din întreaga țară”.

Lady Gaga a redistribuit vestea numirii sale, scriind: „Mulțumesc @POTUS @PCAHgov”, iar reacțiile au variat de la patriotism și mândrie la confuzie hilară. „Președinte Stefani Germanotta”, a scris unul dintre ei pe Twitter, alături de o fotografie cu cântăreața făcându-și marea intrare la inaugurarea președintelui Biden, unde a cântat imnul național. Între timp, un altul a recunoscut cu bucurie: „Nu știu ce înseamnă asta, dar sunt o bestie”.

Habar n-am ce înseamnă asta, dar fă-i praf!
Lady Gaga,
Joe Biden o numește pe Lady Gaga la șefia Comisiei americane pentru…