Liderul bandei de motocicliști MC Comanches, condamnat în România pentru tentativă de omor, arestat în Spania6Foto© realitatea.net

Liderul bandei de motocicliști MC Comanches, condamnat în România pentru tentativă de omor, arestat în Spania

, 7 știri, 85 vizualizări

Daniel Domalski, liderul bandei de motocicliști MC Comanches, acuzat că, în 2017, împreună cu alți doi bărbați, l-a bătut pe un altul, care a necesitat 65 de zile de îngrijiri medicale, a fost arestat în Spania. Victima a susținut că a fost lovită cu răngile. Trimis inițial în judecată pentru vătămare corporală, în 2022, lui Domalski i s-a schimbat încadrarea juridică, în ”tentativă la infracțiunea de omor”.

În 2023, Domalski a fost condamnat la cinci ani de închisoare și interzicerea unor drepturi. De asemenea, i s-a interzis să dețină, poarte și să folosească orice categorie de arme. Totodată,  el și încă unul dintre agresori au fost obligați la plata sumei de 150.000 de lei către victimă. Ambii au contestat decizia instanței, însă contestația le-a fost respinsă anul acesta, în februarie.

Conform Poliției Spaniole, au fost efectuate două intrări și percheziții în Benalmádena (Malaga), la reședința sa obișnuită și la o firmă recent creată dedicată închirierii de vehicule, în care au fost confiscate o armă de foc, 32 de cartușe, arme albe și documente false.