Liviu Teodorescu, „chinuit” de ruletă încă de la premiera Te cunosc de undeva!: „Nici nu se putea mai rău!”4Foto© a1.ro

Liviu Teodorescu, „chinuit” de ruletă încă de la premiera Te cunosc de undeva!: „Nici nu se putea mai rău!”

, 4 știri, 5 vizualizări

Emoții vor simți din plin, pe propria piele, încă din prima gală, Jo și Liviu Teodorescu, cărora ruleta le-a adus un personaj care a reușit să le stârnească deopotrivă bucurie și nemulțumire. Dacă pe Jo, anunțul personajului din prima gală, primit încă de pe drumul către antrenamente, nu a făcut decât să o bucure și să exclame: „I love it!”, nu același lucru se poate spune și despre partenerul ei de scenă, Liviu, care nu s-a ferit să recunoască: „Pe mine m-a surprins neplăcut acest personaj!”.

Au realizat imediat asta și antrenorii, respectiv Adriana Trandafir, profesoara de actorie, Ioana Macarie, coregrafa show-ului, dar și Crina Mardare, profesoara de canto. „Unul a spus: Wow, ce frumos , iar celalalt: Wo, îngrozitor ”, a povestit amuzată Ioana Macarie.

Chiar dacă nu se află la primul travesti, pe Liviu Teodorescu primul personaj primit l-a scos cu totul din zona de confort: „Mie o să îmi fie foarte greu la atitudinea personajului. Mai greu de atât nu se poate! Un travesti în care trebuie să ai și o coregrafie grea și pe care trebuie să îl iei și în serios!”.