Lovitură de teatru pentru Florinel Coman4Foto© gsp.ro

Lovitură de teatru pentru Florinel Coman

, 7 știri, 9 vizualizări

Gigi Becali a declarat că, în cazul în care arabii plătesc integral clauza, jucătorul poate pleca, dar apoi a negociat cu aceștia, probabil renunțând la câteva sute de mii de euro, ca Florinel să mai rămână la FCSB pe perioada cât aceasta se va afla în calificările pentru grupele Champions League. Însuși Coman a dat de veste fanilor faptul că va juca tururile preliminare, iar în cazul în care FCSB va reuși marea performanță de a accede la masa bogaților, în grupe, jucătorul ar urma să fie premiat de către latifundarul din Pipera cu  500.000 de euro.

Lucrurile sunt pe cale de a se schimba complet. Al Duhail nu a mai dat nici un semn în privința transferului, iar managerul general al clubului, Mihai Stoica, e de părere că sunt mari șanse ca transferul să nu mai aibă loc. Meme spune că, deși i se promisese un salariu imens, de 2 milioane euro, Florinel nu este chiar atât de disperat să plece pentru că s-a maturizat foarte mult, îi place mult ambientul din vestiar de la FCSB, punând aceste lucruri înaintea banului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.