Lucian Bode despre moțiunea simplă: Niște analfabeți funcționali încearcă mă denigreze3Foto© cotidianul.ro

Lucian Bode despre moțiunea simplă: Niște analfabeți funcționali încearcă mă denigreze

, 5 știri, 25 vizualizări

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, în plenul Camerei Deputaților, că moțiunea simplă depusă împotriva sa reprezintă „un atac politic concertat”, iar acuzațiile de plagiat privind teza de doctorat nu au legătură cu realitatea și „niște analfabeți funcționali” încearcă să îl denigreze și îl „răstignesc în piața publică” cu privire la parcursul academic și profesional, transmite Agerpres.

„Mă adresez, în primul rând, colegilor semnatari ai moțiunii. Este evident pentru toată lumea că aveți idei puține și fixe, deci nu pot să mă declar surprins de ideea voastră de a mai depune o moțiune. Recunosc că mă surprinde însă anduranța pe care o aveți la penibil și la ipocrizie.

Ați compus trei pagini în care ați reușit să menționați Ministerul Afacerilor Interne o singură dată și atunci greșit, dar numele unui jurnalist, Emilia Șercan, și al USR l-ați menționat de 12 ori. Foarte interesant, o premieră pentru tribuna Parlamentului. Probabil că este parte dintr-o strategie a dumneavoastră.

Niște analfabeți funcționali mă răstignesc în piața publică
Lucian Bode,
Lucian Bode își plânge de milă: “Niște analfabeți funcționali mă…