Manchester United – Liverpool 0-5. Cea mai drastică înfrângere8Foto© gsp.ro

Manchester United – Liverpool 0-5. Cea mai drastică înfrângere

, 9 știri, 68 vizualizări

Cele cinci goluri au fost marcate de Keita în minutul 5, apoi de Diogo Jota – 13 și Mohamed Salah în minutele 38, 45+5 și 50. Scorul de pe tabelă a reflectat realitatea din teren, cormoranii având o prestație perfectă, în timp ce gazdele au făcut greșeli mari și nu s-au ridicat la nivelul tradiției acestei confruntări.

Singurele momente notabile bifate de ManUnited au fost unele negative, o ieșire nervoasă a lui Cristiano Ronaldo în prima repriză, pentru care portughezul a luat cartonaș galben și o intrare extrem de periculoasă a lui Pogba în minutul 60 la Keita. Jucătorul de la Liverpool a ieșit pe targă, iar francezul a primit direct roșu.

Partida de pe Teatrul Viselor din Manchester a bifat mai multe momente istorice în statistica confruntărilor dintre cele două echipe rivale. Din 1895 și până astăzi, niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să se impună la o diferență atât de mare pe terenul adversarei. În 1946, atât Liverpool cât și Man United au reușit să se impună cu 5-0, dar rezultatele au fost obținute pe teren propriu.