Marcel Ciolacu, despre Schengen: ,,Pana acum, in toata politica externa, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei2Foto© antena3.ro

Marcel Ciolacu, despre Schengen: ,,Pana acum, in toata politica externa, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei

, 8 știri, 135 vizualizări

”Mie, personal, Marcel Ciolacu, cu PSD, cu colegii mei, (…) nu mi-este frică de nimic. Eu nu vreau să ne plângem. Eu vreau ca din acest an să schimbăm registrul și să spunem clar care e drumul românilor și a României. Nu poți să ai pretenții de a fi jucător regional când până acum, toată politica externă, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei. Nu poți să ai pretenții și să constați eșecuri pe care nu le numești eșecuri, că: Domn doctor, cum a decurs operația?! Excelent, reușită operația, dar pacientul a decedat! Cam așa e cu Schengen”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD spune că pentru îndeplinirea acestui obiectiv este necesar să fim uniți.

„Trebuie să avem o politică coerentă și să fim respectați, dar trebuie să fim uniți, chiar dacă suntem din familii politice diferite. S-a terminat perioada amatorismului la nivel central, chiar și la nivel local. Nu e suficient sa cârpești un bulevard, trebuie să dai viață unui oraș. Toti cei care azi va reprezentam stim unde sa gresit si nu se va mai gresi. PSD nu va mai fi la mana unui lider, trebuie sa guverneze impreuna cu alesii locali pentru români„, a conchis liderul PSD.