Marcel Ciolacu refuză să se prezinte în engleză: Am o reținere și este normală, pentru că nu stăpânesc foarte bine limba2Foto© euractiv.ro

Marcel Ciolacu refuză să se prezinte în engleză: Am o reținere și este normală, pentru că nu stăpânesc foarte bine limba

, 5 știri, 13 vizualizări

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat că nu se simte în largul său să se descrie în engleză, deoarece nu cunoaște foarte bine limba.

„În primul rând cred că pot să le spun și românește. Nu am nicio problemă. Am o reținere și este normală, pentru că nu stăpânesc foarte bine și nu cred că ăsta este exercițiu pe care vi-l doriți. Am discuții tete-a-tete, nu am o problemă de conversații. Îi și anunț de la început că nu știu foarte bine. Cred că președinta Comisiei Europene a zis stai liniștit, că vorbesc mai încet.

Dar am reușit în jumătate de oră să ne înțelegem foarte bine. A fost un tete-a-tete. Am avut negocierile în ceea ce privește viitorul comisar și eu zic că au ieșit acele negocieri, ținând cont de faptul că România are pentru prima oară un vicepreședinte al Comisiei”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, la Digi FM.