Michael Jordan a făcut senzație la meciul Barcelonei, însă soția sa a atras toate privirile la Monaco8Foto1Video© sport.ro

Michael Jordan a făcut senzație la meciul Barcelonei, însă soția sa a atras toate privirile la Monaco

, 9 știri, 13 vizualizări

Monaco a început noul sezon de Liga Campionilor cum nu se putea mai bine. Maghnes Akliouche și George Ilenikhena au înscris în succesul francezilor, în timp ce Lamine Yamal a marcat singurul gol al catalanilor. În startul meciului, Monaco a primmit o mână de ajutor din partea lui Eric Garcia, care a văzut cartonașul roșu pentru un fault din postura de ultim apărător.

În aceeasi zi, tinerii celor de la Monaco o învingeau și ei pe Barcelona, într-un meci cu 7 goluri. Catalanii au condus cu 2-0 și 3-2, dar elevii lui Djimi Traore (fost jucător la Liverpool și Monaco) au revenit de fiecare dată în meci și au câștigat cu 4-3.

Samuel Nibombe (17 ani) a fost integralist în centrul defensivei monegasce. Samuel este fiul fostului stoper Dare Nibombe, care a jucat în România între 2008 și 2010. Acesta a evoluat pentru CS Otopeni și Politehnica Timișoara și a adunat 42 de meciuri, un gol și o pasă decisivă în prima ligă a României.