Ministrul Muncii, Raluca Turcan, confirmă că nu mai sunt bani de pensii13Foto1Video© antena3.ro

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, confirmă că nu mai sunt bani de pensii

, 38 știri, 28 vizualizări

„Florin, ești dispus sa joci la poker pana și banii de pensii. De mai bine de o luna ma tin de capul tău și-ti spun repetat ca de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pt ca i-ai luat la rectificare doar ca sa dai tu bine la cifre in postările de pe facebook”, a fost mesajul transmis de Raluca Turcan într-o ședință a conducerii extinse a PNL.

Potrivit unui document intrat în posesia „Adevărul”, Ministerul Muncii a solicitat încă din data de 12 noiembrie Ministerului Finanțelor, condus de Dan Vîlceanu, suplimentarea bugetului pentru a putea face plata pensiilor, alocații, drepturi salariale și compensații pentru facturile la energie.

Ministerul a solicitat 2,8 miliarde lei, până la termenul limită de 25 noiembrie, pentru a plăti beneficiile aferente lunii decembrie, cea a Sărbătorilor. Instituția afirmă că, în cazul în care bugetul nu este suplimentat până la această dată, ar putea să nu fie respectate termenele de plată, respectiv: perioada 1-15 ale lunii pentru pensii, cel târziu data de 5 ale fiecărei luni pentru alocații și drepturi acordate pentru creșterea copilului.