Momentul în care un copil de 12 ani este spulberat de o dubă pe o trecere de pietoni la Timișoara VIDEO4Foto1Video© stirileprotv.ro

Momentul în care un copil de 12 ani este spulberat de o dubă pe o trecere de pietoni la Timișoara VIDEO

, 5 știri, 35 vizualizări

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum băiatul se dă jos de pe bicicletă și traversează strada. În timp ce merge grăbit pe trecerea de pietoni, pe lângă bicicletă, copilul este lovit în plin de o mașină venită în viteză. Șoferul frânează și oprește mașina după 10-15 metri.

În urma impactului, copilul a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul vinovat are 64 de ani și, potrivit testelor, nu consumase droguri sau alcool, scrie opiniatimisoarei.ro.

„Un bărbat, în vârstă de 64 ani, a condus o autoutilitară pe DN 59, dinspre Timișoara, spre Jebel, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 12 ani, care era angajat în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, semnalizată în mod corespunzător. În urma evenimentului, a rezultat o victimă, respectiv minorul, în vârstă de 12 ani. Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, respectiv drugtest, rezultatele fiind negative”, a precizat IPJ Timiș.