Năsui: Prima măsură luată în Ministerul Economiei de când am plecat - schimbarea tuturor membrilor CA profesioniști3Foto© realitatea.net

Năsui: Prima măsură luată în Ministerul Economiei de când am plecat - schimbarea tuturor membrilor CA profesioniști

, 5 știri, 19 vizualizări

claudiu năsui foto inquam photos

”Care credeți că este prima măsură luată în Ministerul economiei de când am plecat? Schimbarea tuturor membrilor CA profesioniști. Inclusiv la societăți care au început să facă performanță. De exemplu, consiliul de administrație de la Societatea Sării, Salrom, a fost în întregime schimbat”, a scris, luni, pe FAcebook, fostul ministru al Economiei Claudiu NĂsui.  Acesta afirmă că și proiectul de exploatare a grafitului se pare că va fi stopat pentru simplu motiv că era o inițiativă care vine de la USR-PLUS.

”Îi rog pe noii conducători să se gândească atent dacă vor să dea cu piciorul la o imensă oportunitate pentru România. Nu e vorba de niciun partid aici. E vorba de o șansă pe care de prea mult timp nu o fructificăm. O șansă nu doar pentru comunitățile locale din zona Gorjului, ci pentru întreaga economie a României să se integreze în procesul de producție de baterii”, a mai scris NĂsui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: