Nașul Tinu Vidaicu a dat din casă! Tradiția care nu se va respecta la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu15Foto1Video© a1.ro

Nașul Tinu Vidaicu a dat din casă! Tradiția care nu se va respecta la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu

, 17 știri, 18 vizualizări

În aceste momente este rost de petrecere mare în gașca matinalilor de la Antena 1. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nunta, iar evenimentul este în toi. Pentru ziua cea mare, cei doi miri au ales să petreacă într-o locație superbă, la un restaurant din Buftea, aflat chiar lângă lac.

La mai bine de doi ani după ce au bifat cununia civilă, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis să facă și cununia religioasă, dar și marea petrecere. Evenimentul a avut loc astăzi, 30 iulie, iar în urmă cu puțin timp nuntașii au dat drumul la distracție. Pentru ziua cea mare, cei doi miri au ales o locație aparte, iar decorul a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

În această după-amiază, cei doi miri s-au cununat la Mănăstirea Cașin, iar după slujbă nuntașii s-au îndreptat către Buftea, acolo unde are loc petrecerea, pe malul lacului. Locația aleasă de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu este una de excepție, iar mireasa a supravegheat îndeaproape toate pregătirile.