Nea Mărin revine cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi. Cătălin Moroșanu și Cristi Iacob, invitați în prima ediție4Foto© a1.ro

Nea Mărin revine cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi. Cătălin Moroșanu și Cristi Iacob, invitați în prima ediție

, 5 știri, 45 vizualizări

Nea Mărin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: ,,Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Mărin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari: ,,Dacă tot eram acolo, am trecut granița și în Bulgaria, ca să vedem cu ochii noștri de ce sunt românii atât de atrași de ofertele vecinilor.

Am văzut de toate, și bune, și rele, și abia aștept să le descopere și cei de acasă. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat”, a declarant Nea Mărin.