Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a votat “pentru onestitate în viața publică și împotriva mafiei imobiliare”7Foto© observatornews.ro

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a votat “pentru onestitate în viața publică și împotriva mafiei imobiliare”

, 13 știri, 12 vizualizări

"Am votat pentru onestitate în viața publică, pentru realism în viața publică, pentru că e important ca oamenii să ne spună pe unde suntem și să ne spună realist ce să facem și am votat împotriva mafiei imobiliare. Vreau să îndemn oamenii să iasă la vot pentru că e un moment în care ei decid direcția în care noi o să mergem", a declarat Nicușor Dan la ieșirea din secția de votare.

Nicușor Dan a mai fost întrebat care este programul său duminică. "Ieri a fost pentru familie după mult timp și azi lucrez pentru Primărie și mai spre după amiază o să vin spre Primărie-Cișmigiu. Dacă e nevoie, pe parcursul zilei o să mai fac declarații în funcție de cum vine lumea la vot", a transmis Nicușor Dan.

Primul pas este prezentarea actului de identitate unuia dintre membrii secției de votare. Acesta va trece buletinul printr-un dispozitiv pus la dispoziție de STS pentru a valida actul de identitate. După validare, vei merge către un alt membru al secției de votare căruia îi vei mai prezenta încă o dată buletinul, vei semna în lista electorală și vei primi buletinele de vot alături de ștampilă.

PNL. Păi partidele care m-au susținut deja lucrurile sunt de la sine înțelese
Nicușor Dan,
Primarul Capitalei Nicușor Dan va chema PNL la negocieri
pentru moment o să am acest mandat de 4 ani și nu am alte preocupări
Nicușor Dan,
Primarul Capitalei Nicușor Dan va chema PNL la negocieri
După ce vor fi deschise cele cinci urne, va fi deschisă și urna mobilă
Toni Greblă,
EXIT POLL SOCIOPOL 2024. Nicușor Dan rămâne primarul Capitalei până în…
Am votat pentru realism în viața publică și împotriva mafiei imobiliare
Nicușor Dan,
Nicușor Dan: “Am votat pentru realism în viața publică și împotriva…
Am votat pentru onestitate în viața publică și împotriva mafiei imobiliare
Nicușor Dan,
“Am votat pentru onestitate în viața publică și împotriva mafiei…