Nicușor Dan: Tribunalul București a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza6Foto© adevarul.ro

Nicușor Dan: Tribunalul București a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza

, 9 știri, 37 vizualizări

Tribunalul București a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza, a anunțat vineri Nicușor Dan, pe pagina sa de socializare, precizând că poziția sa constantă, inclusiv în fața instanței, a fost de respingere a cererii de intrare în legalitate și de desființare a clădirii.

„Tribunalul București a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza. După ce Curtea de Apel Suceava a anulat în 2010 autorizația de construire pentru Cathedral Plaza, proprietarul Millenium a solicitat în instanță obligarea Primarului Municipiului București la emiterea autorizației pentru intrarea în legalitate a clădirii. Litigiul a început în 2013 și s-a finalizat azi în primă instanță. Poziția mea constantă (inclusiv personal în fața instanței) a fost de respingere a cererii de intrare în legalitate și de desființare a clădirii”, afirmă primarul general al Capitalei.

Nicușor Dan a precizat că dispoziția de desființare a Cathedral Plaza emisă de el a fost suspendată de instanță tocmai pentru că exista o incertitudine cu privire la posibilitatea intrării în legalitate a clădirii.