Noua senzație de la Insula Iubirii 2024! Cine este ispita Diandra Doris din sezonul 88Foto© bzi.ro

Noua senzație de la Insula Iubirii 2024! Cine este ispita Diandra Doris din sezonul 8

, 8 știri, 2 vizualizări

Diandra Doris se află printre ispitele feminine care pun la încercare cuplurile de la Insula Iubirii 2024, sezon 8. Noua senzație a show-ului de la Antena 1 are vârsta de 27 de ani și este fondatoarea unui brand de haine. Iată detaliile mai jos, în articol!

Diandra Doris (Diandra Moga) este o tânără în vârstă de 27 de ani care va intra în rolul de ispită în cel mai nou sezon al show-ului Insula Iubirii. În sezonul 8 al emisiunii de la Antena 1, tânăra își va pune în valoare calitățile pentru a-i „ademeni” pe cei care vin să își testeze cuplurile în Thailanda.

Din fotografiile încărcate pe rețelele de socializare reiese faptul că tânăra este pasionată de lumea modei, dar și de călătorii. De altfel, este fondatoarea unui brand de haine și are peste 25.000 de urmăritori pe platforma Instagram. În plus, este designer, stilist, dar și creator de conținut. Este și imaginea altor branduri. Ispita de la Antena 1 a avut o relație lungă cu un bărbat care a făcut-o să sufere. A fost înșelată de mai multe ori, motiv pentru care a ales să rămână singură. La Insula Iubirii dorește să depășească o barieră emoțională.