O femeie a divorțat de 11 ori de același bărbat! Ireal ce s-a întâmplat când a depus a 12-a cerere de divorț4Foto© cancan.ro

O femeie a divorțat de 11 ori de același bărbat! Ireal ce s-a întâmplat când a depus a 12-a cerere de divorț

, 5 știri, 4 vizualizări

O femeie din Austria a atras atenția asupra magistraților prin cele 11 divorțuri pe care le-a avut cu același bărbat. Surprinzător este că a încercat să divorțeze și a 12-a oară, dar instanța a respins cererea ei. După o investigație mai atentă, autoritățile au descoperit că situația era mult mai complexă.

Când credeai că nimic nu te mai poate surprinde, apare o nouă poveste fascinantă. De data aceasta, protagonista este o femeie din Austria care, în decursul a aproape trei decenii, a decis să divorțeze de același bărbat de 11 ori. Inițial, ea a fost văduvă, după ce primul soț a decedat. Rămânând singură, a elaborat un plan ingenios pentru a obține bani. Abia acum, după 30 de ani, autoritățile austriece au elucidat situația.

Femeia din Austria a devenit văduvă în 1981, când primul ei soț a murit. În astfel de cazuri, statul acordă pensii de văduvă pentru a ajuta financiar femeile rămase singure. Protagonista noastră a primit acești bani timp de un an, dar în 1982 s-a recăsătorit.