O polițistă din Cluj îi dă cu spray lacrimogen în față colegului său care se chinuie să imobilizeze un bărbat care agresase trei copii7Foto2Video© romaniatv.net

O polițistă din Cluj îi dă cu spray lacrimogen în față colegului său care se chinuie să imobilizeze un bărbat care agresase trei copii

, 8 știri, 63 vizualizări

Cei doi polițiști clujeni încercau să rețină un bărbat bănuit că ar fi agresat niște copii. Suspectul însă a continuat să lovească unul dintre copii, chiar în fața oamenilor legii. În timp ce polițistul încerca să-l imobilizeze pe bărbat, colega sa părea să folosească spray lacrimogen la întâmplare.

„Siguranță și încredere. Bărbatul a bătut niște copii de 15 ani pe care nu îi cunoștea, iar trecătorii au oprit o mașină de poliție. De față cu Poliția, bărbatul a lovit din nou unul dintre copii iar urmările au fost prezentate în clip”, a spus martorul care a filmat întreaga scenă.

Comentariile la adresa polițistei nu au întârziat să apară. Oamenii au criticat modul acesteia de acțiune: „Asemenea polițistă nu are ce căuta în sistem, colegul ei încearcă să-l imobilizeze ea dă cu spray. Nu-i Pronto de mobilier”; „Oare polițista din filmare are ceva calificare sau numai de dat cu spray-ul? „Asemenea polițiști, vai mama lor, nu sunt în stare să imobilizeze un recalcitrant .. să se lase de meserie, nu e de ei”.