Paul Stănescu: Anticipatele se pot face. Iohannis este obligat să pună umărul la declanșarea alegerilor, altfel va deveni groparul României2Foto© antena3.ro

Paul Stănescu: Anticipatele se pot face. Iohannis este obligat să pună umărul la declanșarea alegerilor, altfel va deveni groparul României

, 5 știri, 62 vizualizări

„Președintele Iohannis susține în mod ipocrit că alegerile anticipate sunt imposibil de organizat. Că nu ne dă voie Constituția”, spune senatorul Paul Stănescu, potrivit unui comunicat de presă PSD.

Secretarul general al PSD îi amintește președintelui de situația de dinaintea alegerilor din 2020, când liberalii, alături de președinte invocau anticipatele. Paul Stănescu îi acuză pe liberali că au gestionat prost epidemia de coronavirus, de când a izbucnit anul trecut în România.

„Însă, în ianuarie 2020 el împreună cu tovarășul de drum, Orban, își doreau alegeri anticipate odată cu cele locale. Motivul? Nu aveau o majoritate parlamentară. Au renunțat la demers pentru că începuse pandemia și trebuiau să se prefacă că gestionează criza. Pentru că, în realitate, au gestionat doar interesele lor politice și financiare. Spitalele sunt astăzi sufocate de iresponsabilitatea liberală, iar oamenii mor cu zile”, mai afirmă Paul Stănescu.