Peste 300 de perchezitii, in toata tara: arme si munitie, comandate online si livrate in Romania prin curier2Foto1Video© stirileprotv.ro

Peste 300 de perchezitii, in toata tara: arme si munitie, comandate online si livrate in Romania prin curier

, 6 știri, 0 vizualizări

Polițiștii fac, în această dimineață, peste 300 de percheziții în toată țara, la persoane cercetate pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. O firmă din afara țării ar fi comercializat, online, către persoane din România arme din categoria celor supuse autorizării și diferite tipuri de muniție, acestea fiind livrate prin firme de curierat, fără a fi declarate autorităților vamale.

”La data de 4 octombrie 2024, polițiștii structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.G.P.R., pun în executare 316 mandate de percheziție domiciliară în toate județele țării.

Acțiunea este organizată într-un dosar penal, instrumentat la nivelul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța”, a anunțat Poliția Română.