Plan de evadare ca-n filme într-un centru de arest din Alba. Un deținut i-a promis banii pentru un apartament unui gardian ca să-l ajute2Foto© stirileprotv.ro

Plan de evadare ca-n filme într-un centru de arest din Alba. Un deținut i-a promis banii pentru un apartament unui gardian ca să-l ajute

, 5 știri, 108 vizualizări

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis duminică, procurorii au dispus, pe 6 septembrie, reținerea a doi inculpați, unul având calitatea de agent de poliție. Ei sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, dare de mită și introducerea de telefoane mobile în mod ilicit într-un centru de reținere și arestare preventivă, de către personalul centrelor de reținere și arestare preventivă.

În același dosar sunt continuate cercetările cu privire la alți doi inculpați, aflați în stare de arest preventiv într-o altă cauză, pentru comiterea infracțiunilor de instigare la săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive, dare de mită, instigare la introducerea de telefoane mobile în mod ilicit într-un centru de reținere și arestare preventivă și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv.

Ei sunt suspectați că, în perioada 2023 - mai 2024, au procurat, transportat, depozitat, manipulat și distribuit substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive.