Premierul Ciucă: Mi-e teamă să nu mor neîmpărtășit8Foto1Video© stirileprotv.ro

Premierul Ciucă: Mi-e teamă să nu mor neîmpărtășit

, 10 știri, 14 vizualizări

Premierul Ciucă a făcut declarații neașteptate la un post de televiziune. A fost întrebat, printre altele, dacă îi e teamă de vreun candidat anume. Premierul României a dat un răspuns care, cu siguranță e deja viral: Mi-e teamă să nu mor neîmpărtășit!  Nicolae Ciucă a afirmat, întrebat dacă există posibilitatea să candideze la alegerile prezidențiale, că „în acest moment există o singură posibilitate – să ne îngrijim de guvernare”. Iar chestionat dacă i-ar fi teamă de un anume contracandidat, prim-ministrul a precizat care este singurul lucru de care îi este cu adevărat teamă.

Premierul Ciucă: Mi-e teamă să nu mor neîmpărtășit „În acest moment există o singură posibilitate – să ne îngrijim de guvernare”, a afirmat liderul PNL. El a fost întrebat aseară la RTV, dacă există posibilitatea să candideze la alegerile prezidențiale din anul 2024.

Chestionat dacă s-ar teme de vreun contracandidat, în perspectiva în care ar intra în cursa pentru prezidențiale, președintele PNL a răspuns: „Mi-e teamă de un singur lucru – să nu mor neîmpărtășit. În rest, nu are de ce să îmi fie teamă”.