Premierul Marcel Ciolacu este socru mare! Astăzi este nunta anului în România6Foto2Video© realitatea.net

Premierul Marcel Ciolacu este socru mare! Astăzi este nunta anului în România

, 7 știri, 79 vizualizări

Fiul premierului Marcel Ciolacu s-a cununat civil sâmbătă.

„Este un moment plin de emoție, lucru normal, vedem, să decidă mai departe ce vor ei, oricum au decis singuri și până acum. Este normal să ai emoții nu numai acum, am avut și aseară când am stat cu ei de vorbă și astăzi, presupun că o să am în continuare. Sunt doi copii extraordinari, doi copii buni, care învață, își fac o carieră, sper să mă facă bunic cât mai curând. Au zis că după ce termină ultimul an de facultate, după ce intră la Rezidențiat. Ei decid singuri”, a afirmat Marcel Ciolacu, după ceremonie.

Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, fiind prezenți în jur de 50 de invitați, colegi de grupă ai mirelui la Facultatea de Medicină, dar și apropiați ai premierului.

„Nu îi sfătuiesc nimic, pot să greșească și singuri, nu au nevoie de sfaturile mele. Este un eveniment privat, sigur că este un eveniment care captează atenția presei. Le urez fericire, casă de piatră, bucurie. La mine au trecut 19 ani, parcă a fost ieri”, a afirmat social-democratul Lucian Romașcanu, fost ministru al Culturii, prezent la eveniment.