Primăria Capitalei începe lucrările la pista de biciclete de pe Kiseleff3Foto© hotnews.ro

Primăria Capitalei începe lucrările la pista de biciclete de pe Kiseleff

, 5 știri, 17 vizualizări

Contractul de execuție a fost atribuit direct, în baza normei interne numărul 130/2018, lucrările urmând să fie realizate de Trustul de Clădiri Metropolitane București. Conform contractului, TCMB va executa lucrări de construcții de piste de biciclete, trasare marcaje rutiere, instalare indicatoare și semnalizatoare rutiere.

Acesta este Tronsonul 2 din Traseul 1 al obiectivului de investiții ”Implementarea unui sistem de transport cu bicicleta în zona centrală a Municipiului București”.

„Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru execuția a 3,3 kilometri de pistă de bicicletă. Noua pistă va fi construită în sectorul 1, pe traseul Piața Presei – Bulevardul Kiseleff – Bulevardul Constantin Prezan. Lucrările vor începe în zilele următoare, urmând să dureze două luni. Viitoarea pistă pentru biciclete face parte din Traseul 1 al unui proiect care are patru trasee, cu o lungime totală de 48,25 de kilometri, din care municipalitatea a construit până acum o treime”, a declarat primarul general Nicușor Dan.