Rafinăria Petromidia va realiza o serie de operațiuni de mentenanță, urmând să își reducă producția pentru aproximativ 10 zile5Foto© adevarul.ro

Rafinăria Petromidia va realiza o serie de operațiuni de mentenanță, urmând să își reducă producția pentru aproximativ 10 zile

, 6 știri, 18 vizualizări

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), va efectua, în următoarea perioadă, o serie de operațiuni de mentenanță, urmând să își reducă producția la rafinăria Petromidia pentru aproximativ 10 zile.

Compania va efectua lucrări de schimbare și regenerare a catalizatorilor, decocsare și alte operațiuni specifice de mentenanță. La finalizarea lucrărilor, rafinăria va continua să proceseze la capacitate optimă de producție, de aproximativ 15.000 de tone de materii prime prelucrate zilnic.

”Pe parcursul lucrărilor programate, compania va continua să asigure necesarul de carburanți pe piața din România. Carburanții produși în rafinăria Petromidia se adresează prioritar pieței domestice, dar susțin și realizarea de exporturi în țări precum Republica Moldova, Georgia și Bulgaria”, se precizează în comunicatul Rompetrol Rafinare.