Rareș Prisacariu a făcut anunțul imediat după ce a câștigat Românii au talent 202313Foto© puterea.ro

Rareș Prisacariu a făcut anunțul imediat după ce a câștigat Românii au talent 2023

, 14 știri, 132 vizualizări

La doar 7 ani, Rareș Prisacariu a decis ce carieră vrea să urmeze după „Românii au talent”. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Rareș Prisacariu a spus cum părinții lui i-au descoperit talentul la recitat și memorat. „De la 5-6 ani, eu mă jucam în casă și interpretam tot felul de personaje. Pur și simplu erau niște jucării, pe care eu le făceam să aibă niște voci. De atunci am pasiunea asta’, scrie protv.ro.

Totodată, Rareș Prisacariu a dezvăluit că visul lui este să se facă actor. Preferații lui sunt Horațiu Mălăele și Florin Piersic. „Și ție îți place să vorbești ca Florin Piersic’, i-a spus prezentaorul. „Păi, dacă îl am mentor’, a răspuns Rareș. „Încă nu sunt la capitolul Van Damme și actori din străinătate’, a adăugat micuțul.

De curând, într-un interviu pentru Playtech, Gina Prisacariu, mama lui Rareș, a dezvăluit ce vor face cu banii, suma de 120.000 de euro câștigată de băiețel la „Românii au talent’ 2023. .„Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns.