Razboi in Ucraina, ziua 739: Rusia afirma ca Ucraina a atacat Crimeea cu 38 de drone3Foto© stirileprotv.ro

Razboi in Ucraina, ziua 739: Rusia afirma ca Ucraina a atacat Crimeea cu 38 de drone

, 6 știri, 69 vizualizări

Sistemele de apărare anti-aeriană ale Rusiei au distrus toate cele 38 de drone pe care Ucraina le-a lansat asupra Peninsulei Crimeea duminică dimineață devreme, a afirmat Ministerul rus al Apărării, după ce pe rețelele sociale din Ucraina și Rusia au apărut relatări privind explozii puternice în portul Feodosia, potrivit Reuters.

Ministerul rus al Apărării nu a precizat dacă sunt pagube sau victime, în declarația sa de pe Telegram. Traficul rutier în apropiere de Feodosia a fost restricționat, au anunțat anterior oficiali instalați de ruși în Crimeea. Circulația pe podul care face legătura între Peninsula Crimeea și Rusia continentală a fost întrerupt pentru câteva ore, fiind reluat în jurul orei 01.40 GMT, au afirmat, pe Telegram, oficialii instalați de ruși în Crimeea.

Rețelele sociale rusești și ucrainene au citat locuitori din Feodosia care au relatat că explozii puternice au fost auzite în zona portului maritim și una depozit de petrol,  duminică, la ora locala 2 a. m. (sâmbătă, la ora 23.00  GMT).

Sfârșitul războiului nu se întrevede
Viktor Orbán,
Războiul dronelor. Rusia afirmă că Ucraina a atacat Crimeea cu 38 de…
Aș recomanda psihoterapia pentru asta. Asta nu este o dezbatere politică
Viktor Orbán,
Viktor Orban: Nu se intrevede nicio iesire din razboiul din Ucraina,…