Războiul televiziunilor pe chefi. Antena 1 a dat în judecată Pro TV și pe Chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu7Foto© romaniatv.net

Războiul televiziunilor pe chefi. Antena 1 a dat în judecată Pro TV și pe Chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

, 8 știri, 19 vizualizări

După ce PRO TV a anunțat că foștii chefi la cuțite Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor fi noii jurați de la Masterchef, Antena 1 contraatacă, informează PaginadeMedia.

Antena Group a depus zilele trecute la Tribunalul București acțiuni în instanță atât împotriva Chefilor Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cât și împotriva Pro TV, scrie Paginademedia.ro.

Potrivit sursei citate, Antena Group a făcut o cerere de „ordonanță președințială”, o cale rapidă de acțiune pentru a bloca o anumită situație. Cel mai probabil Antena încearcă să suspende colaborarea dintre Chefi și Pro TV până la soluționarea celorlalte procese (câte cinci pe numele fiecăruia dintre Chefi), ceea ce poate dura ani de zile, notează sursa citată.