Răzvan și Dani, Iulia Albu și nea Mărin și Carmen Brumă și Mihail Pautov, la ediția specială Te cunosc de undeva!5Foto© a1.ro

Răzvan și Dani, Iulia Albu și nea Mărin și Carmen Brumă și Mihail Pautov, la ediția specială Te cunosc de undeva!

, 5 știri, 40 vizualizări

Răzvan și Dani, Iulia Albu și nea Mărin și Carmen Brumă și Mihail Pautov sunt printre cuplurile de vedete care au acceptat să participe la ediția specială „Te cunosc de undeva!”.

În Ajunul Crăciunului, telespectatorii Antena 1 vor trăi magia sărbătorii într-o ediție specială a transforming show-ului Te cunosc de undeva!. 6 cupluri de artiști născuți pentru spectacol vor aduce pe scena emisiunii un regal al transformărilor spectaculoase, pe 24 decembrie, de la 20:00, la Antena 1.

Răzvan și Dani, Iulia Albu și nea Mărin, Carmen Brumă și Mihail Pautov, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Adriana Trandafir și Romică Țociu și Emi și Cuza se vor întrece în transformări care mai de care mai spectaculoase și vor aduce spiritul Crăciunului în casele românilor, în vreme ce Irina și Răzvan Fodor au acceptat și ei provocarea ruletei și îi vor colinda de acasă pe telespectatori, în ajun de sărbătoare.

Pe principiul: sunt alții și mai nebuni decât noi și au văzut combinația asta, de ce nu?!?
Iulia Albu,
Te cunosc de undeva! Răzvan și Dani, Iulia Albu și nea Mărin și Carmen…
Un Berbec și cu o Leoaică nu pot să facă decât lucruri bune!
Amza Pellea,
Te cunosc de undeva! Răzvan și Dani, Iulia Albu și nea Mărin și Carmen…
Un Berbec și o Leoaică nu pot să facă decât lucruri bune!
Amza Pellea,
„Te cunosc de undeva!“, ediție specială cu Răzvan și Dani, Iulia Albu…