Româncă găsită moartă în zăpadă în Italia, alături de trei dintre câinii ei. Femeia era înghețată și îngropată în zăpadă7Foto2Video© stirileprotv.ro

Româncă găsită moartă în zăpadă în Italia, alături de trei dintre câinii ei. Femeia era înghețată și îngropată în zăpadă

, 7 știri, 133 vizualizări

O româncă stabilită în Italia și-a găsit sfârșitul într-un mod dramatic. Femeia în vârstă de 55 de ani trăia într-o casă de lemn situată într-o zonă izolată de munte de lângă localitatea Badia Tedalda, provincia Arezzo din Toscana. Pentru că nu reușea să mai intre în contact cu ea de câteva zile, mama ei a cerut ajutorul carabinierilor din Badia Tedalda.

Cristiana Gogu a fost găsită fără viață, sub zăpadă, împreună cu trei dintre cei 11 câini ai săi. Trupul femeii era înghețat și îngropat în zăpadă. Alături de trupul româncei au fost găsite și corpurile câinilor săi. Potrivit presei italiene, decesul femeii ar fi fost provocat de un infarct.

Rotalianul scrie că românca a fost văzută ultima oară marți, 24 ianuarie 2023, când a coborât dintr-un autobuz, în zona Svolta del Podere, după ce a fost la magazin pentru a cumpăra mâncare pentru câini. De acolo, ea a încercat să ajungă pe jos acasă, iar pe drum a fost întâmpinată de trei dintre câinii săi. În timp ce urca spre casă în care locuia însă, femeia a început să se simtă rău și s-a prăbușit la pământ.