SAGA Festival anunță parteneriatul cu Ministerul Afacerilor Interne pentru cea de-a treia ediție a celui mai mare festival din București5Foto© adevarul.ro

SAGA Festival anunță parteneriatul cu Ministerul Afacerilor Interne pentru cea de-a treia ediție a celui mai mare festival din București

, 5 știri, 11 vizualizări

Pregătirile pentru cea de-a treia ediție SAGA Festival sunt în plină desfășurare. Doar o lună ne desparte de trei zile pline de distracție în București, între 23-25 iunie, când cei mai relevanți 100 artiști ai momentului vor veni în România, la Romaero, spre bucuria celor peste 150 000 de festivalieri.

Pentru o bună organizare a evenimentului, în condiții de siguranță maximă pentru participanții la SAGA, ALDA anunță parteneriatul cu Ministerul Afacerilor Interne, cu următoarele instituții și structuri aflate în subordine: Jandarmeria Română, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane.

SAGA Festival este complet împotriva substanțelor interzise și are zero toleranță pentru consumul și traficul de droguri. În acest sens, va fi stabilit un plan de măsuri pentru combaterea consumului, deținerii sau distribuirii de substanțe interzise.