Salman Khan a apărut pe contul de Instagram al Iuliei Vântur. Ce a transmis starul de la Bollywood pentru fanii iubitei sale3Foto© bzi.ro

Salman Khan a apărut pe contul de Instagram al Iuliei Vântur. Ce a transmis starul de la Bollywood pentru fanii iubitei sale

, 4 știri, 29 vizualizări

Salman Khan a făcut un anunț surpriză de pe contul Iuliei Vântur, iar fanii lor s-au bucurat să audă vestea. De câțiva ani buni, Iulia Vântur a ales India ca a doua casă, departe de România natală. Acolo, succesul o așteaptă cu brațele deschise, atât pe plan profesional, cât și personal. Se bucură de o carieră înfloritoare și de o poveste de dragoste de vis alături de renumitul actor Salman Khan.

Zvonuri recente au sugerat o posibilă despărțire a blondinei de starul de la Bollywood, dar cei doi au decis să pună capăt speculațiilor.

Deși Iulia Vântur și Salman Khan au participat la evenimente publice împreună, preferând mereu să țină relația departe de lumina reflectoarelor. Vedeta nu a ezitat să vorbească despre povestea de dragoste cu starul de la Bollywood în interviuri, dar ambii au dat dovadă de discreție în ceea ce privește detaliile vieții private.