Sebastian Stan, în rolul lui Donald Trump într-un film selectat în competiția Festivalului de la Cannes5Foto© libertatea.ro

Sebastian Stan, în rolul lui Donald Trump într-un film selectat în competiția Festivalului de la Cannes

, 8 știri, 8 vizualizări

Prezentată în premieră luna viitoare la Festivalul de Film de la Cannes, drama biografică îl are în rol principal și pe Jeremy Strong, în rolul controversatului avocat și politician Roy Cohn. Imaginea îi prezintă pe actori în spatele mașinii, amândoi având un aer solemn, cu Sebastian Stan interpretându-l pe tânărul Trump, potrivit ew.com.

Descris ca o „scufundare în subteranele imperiului american”, filmul va explora cariera lui Donald Trump ca magnat imobiliar în New York în anii 1970 și 1980. Sinopsisul oficial sună astfel: „În acest film, se va juca un rol important: «Acesta prezintă ascensiunea tânărului Donald Trump la putere prin intermediul unei înțelegeri faustiene cu influentul avocat de dreapta și aranjor politic Roy Cohn»”.

Din distribuție mai fac parte Maria Bakalova din Borat în rolul Ivanei Trump și Martin Donovan în rolul lui Fred Trump Sr. Acest lungmetraj regizat de Ali Abbasi, anunțat joi în competiția oficială a Festivalului de la Cannes 2024, prezintă ascensiunea lui Donald Trump spre putere prin ceea ce a fost descris drept „un pact faustian” încheiat cu influentul avocat de extrema dreaptă și intermediar politic Roy Cohn, interpretat de actorul Jeremy Strong.