Sectorul 4 desființează total ghișeele4Foto© realitatea.net

Sectorul 4 desființează total ghișeele

, 4 știri, 30 vizualizări

Sectorul 4 intră în era digitalizării. Astfel, începând de la 1 ianuarie 2022, Sectorul 4 desființează total ghișeele și devine prima administrație locală din România care elimină definitiv statul la coadă, nervii, aglomerația și timpul pierdut. Asta înseamnă că, de la anul, toate plățile se vor face exclusiv online, prin ordin de plată, la aparatele SelfPay sau la adresa http://taxeimpozite.ps4.ro din cadrul noii platforme electronice a Sectorului 4 al Municipiului București, http://start.ps4.ro.

Accesul în această platformă se va face pe baza unui cont unic de identificare, atribuit de autoritatea locală a Sectorului 4 fiecărui deținător de rol fiscal de pe raza sectorului.

Contul va fi comunicat fiecărui cetățean în parte, până la sfârșitul acestui an, printr-o scrisoare trimisă la adresa de domiciliu și în care se vor regăsi toate informațiile necesare referitoare la utilizarea contului, precum și o decizie de impunere prin care se va comunica valoarea totală a taxelor și impozitelor datorare bugetului local pentru anul 2022.Persoanele care întâmpină dificultăți cu plățile online vor fi sprijinite.