Sepsi – Oțelul 1-1. Primul gol primit de covăsneni în actualul sezon5Foto© onlinesport.ro

Sepsi – Oțelul 1-1. Primul gol primit de covăsneni în actualul sezon

, 9 știri, 31 vizualizări

Meciul de la Sf Gheorghe a început cu o surpriză, Sepsi primind primul gol din actualul sezon. S-a întâmplat în minutul 5, atunci când Ninaj, aflat la marginea propriului careu, a încercat să îl dribleze pe Gaitan, a gafat, iar balonul a ajuns la Alexandru Pop, care a șutat din careu și a înscris.

În minutul 8 același Alexandru Pop a executat o lovitură liberă la rădăcina barei, obligându-l pe Niczuly la o paradă spectaculoasă. Gazdele au replicat prin șutul pe lângă poartă al lui Rondon, din minutul 26. Au urmat alte două ocazii mari ale Oțelului, iar repriza s-a încheiat cu șutul pe lângă poartă al lui Rondon, singur cu Stoian.

Partea secundă a început cu portarul Oțelului, Stoian, scoțând de sub bară lovitura de cap a lui Ninaj, dar și cu șutul pe lângă poartă al lui Gaitan. Gazdele au egalat în minutul 84. Andres Dumitrescu a executat o lovitură liberă în careu, balonul a ricoșat la Safranko și acesta a înscris. Răzvan Tănasă a trimis în bară în minutul 90 și Oțelul a ratat victoria la Sf Gheorghe, meciul încheindu-se la egalitate, 1-1.