Simona Halep și-a luat o binemeritată vacanță. Sportiva a fost fotografiată pe o plajă exotică, în costum de baie6Foto© sport.ro

Simona Halep și-a luat o binemeritată vacanță. Sportiva a fost fotografiată pe o plajă exotică, în costum de baie

, 9 știri, 16 vizualizări

"Un alt an a trecut. Multe mulțumiri întregii mele echipe, familiei, prietenilor și fanilor. Un an plin de amintirile extraordinare ale unui vis devenit realitate la cel mai frumos club de tenis din lume, Wimbledon, și ale clasării pentru a șasea oară consecutiv în Top 4 WTA la finalul anului. Acum, hai să începe 2020 cu un mare zâmbet, ținând cont că Darren a revenit în echipa mea! Dar nu încă, vacanța întâi. Mulțumiri speciale unei persoane speciale, Darren", a scris Halep.

"Pare că deja ai început antrenamentele, nu-i așa? Bravo, pentru un alt an extraordinar! Bucură-te de vacanță și abia aștept anul viitor! Îmbrățișări lui Toni, Daniel, Theo și Marian și bineînțeles ție! Felicitări, vedetă rock!", a răspunsul lui Cahill la mesajul Simonei Halep.

Simona Halep a câștigat în acest an turneul de la Wimbledon și încheie sezonul pe locul 4 WTA, după ce în 2018 a fost numărul 1 mondial.