Sorana Cîrstea oprită de ploaie la Miami21Foto3Video© onlinesport.ro

Sorana Cîrstea oprită de ploaie la Miami

, 46 știri, 66 vizualizări

Sorana Cîrstea (33 de ani, 24 WTA), singura româncă rămasă în turneul de la Miami, s-a calificat în turul 3 al, după o victorie clară contra americancei Sloane Stephens (31 de ani, 41 WTA), scor 6-2, 6-1.

Meciul dintre jucătoarea noastră și campioana de la US Open 2017, a început vineri seara, dar a fost întrerupt la în primul set, la 5-2 pentru Sorana Cîrstea, după ce a condus cu 4-0. Partida a fost întreruptă din cauza ploii în momentul în car Sloane Stephens se pregătea să servească și trebuia să fie reluat a doua - astăzi -, de la ora 18.00. Programul a fost iar dat peste cap, astfel că Sorana Cîrstea a intrat pe teren spre noapte în România.

La revenire, românca a făcut rapid break și a închis primul set cu 6-2. Actul secund a fost tot la discreția Soranei, care a jucat un tenis perfect. Excelentă la serviciu, agresivă la retur și inspirată în alegerea momentelor în care să atace. Scorul a ajuns rapid la 5-0, timp în care Sorana a făcut două break-uri. S-a terminat 6-2, 6-1 pentru româncă, care și-a luat revanșa pentru înfrângerea de pe 10 martie, de la Indian Wells, 0-6, 5-7.