Spitalul modular din Pipera va fi închis de Primăria Capitalei3Foto© antena3.ro

Spitalul modular din Pipera va fi închis de Primăria Capitalei

, 8 știri, 36 vizualizări

"Vom închide spitalul modular de la Pipera, nu se mai justifică. Din fericire, numărul de persoane care au nevoie de îngrijiri medicale pentru coronavirus a scăzut și nu se mai justifică cheltuielile pe care le facem acolo. Evident, în situația nefericită în care numărul de persoane o să înceapă să crească - eu sper să nu ajungem acolo - e disponibil pentru a fi refuncționalizat", a declarat Nicușor Dan, adăugând că în jurul datei de 15 iunie ar urma să fie organizat concurs pentru managerii celor 19 spitale din subordinea Primăriei Capitalei:

"Am prelungit contractele de management ale directorilor de spitale, marea lor majoritate expirau în cursul lunii ianuarie, le-am prelungit cu trei luni, este o posibilitate legală și vă anunț intenția de a organiza în jurul datei de 15 iunie concurs de management pentru toți managerii din cele 19 spitale pe care noi le avem".

Primarul general a adăugat că 100 de angajați de la Administrația Spitalelor au fost detașați către DSP și către Ambulanța București-Ilfov: