Surpriză uriașă pentru familia lui Cristiano Ronaldo! El și Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor4Foto© a1.ro

Surpriză uriașă pentru familia lui Cristiano Ronaldo! El și Georgina Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor

, 5 știri, 35 vizualizări

Surpriză uriașă pentru familia lui Cristiano Ronaldo! Faimosul jucător de fotbal și partenera sa de viață, Georgina Rodriguez, au dezvăluit sexul gemenilor. Aceștia urmează să devină părinți, din nou.

Motiv de sărbătoare în familia lui Cristiano Ronaldo! Fotbalistul și iubita lui, Georgina Rodriguez urmează să devină părinți, din nou. Pe rețelele de socializare, bărbatul a postat un videoclip care a fost văzut de peste 20 de milioane de persoane, iar, în cadrul acestuia, familia a dezvăluit sexul gemenilor. Copiii, ”înarmați„ cu baloane negre, aceștia au trebuit să le înțepe pentru a afla dacă vor avea frați sau surori. În momentul în care cei mici au spart baloanele, confetti-ul a început să se răspândească în încăpere. Familia a aflat atunci faptul că vor mai avea un băiețel și o fetiță!

Mii de persoane i-au felicitat pe cei doi, lăsându-le mesaje la videoclipul postat pe Instagram. În dreptul filmulețului, Cristiano Ronaldo a notat: ”Unde începe viața, iar dragostea nu se termină niciodată”.