Tarife de cazare de la 38 de lei pe noapte, în cadrul Târgului de Turism Online6Foto© romanialibera.ro

Tarife de cazare de la 38 de lei pe noapte, în cadrul Târgului de Turism Online

, 10 știri, 6 vizualizări

Vacanță Litoral 2024. Târgul de Turism Online este organizat de Litoralulromanesc.ro în perioada 14 – 18 februarie, iar ofertele sunt de neratat. La reducerile acordate în cadrul programului Înscrieri Timpurii se adaugă extra-discounturi, sejururile pentru sezonul estival 2024 pot fi rezervate cu reduceri de până la 54% în cele peste 200 de unități de cazare, din toate categoriile de confort și din toate stațiunile de la Marea Neagră, care participă la eveniment.

Cel mai mic tarif pentru o noapte de cazare este de 38 lei de persoană la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord, în vreme ce la all inclusive, prețurile pornesc de la 295 lei/camera/noapte la un hotel de 3 stele din stațiunea Saturn.

Astfel, în perioada 14-18 februarie, cei care vor să-și rezerve o vacanță pentru sezonul estival 2024 pe Litoralul Românesc au de ales între sute de pachete turistice cu reduceri de până la 54%, disponibile în cadrul Târgului de Turism Online organizat de Litoralulromanesc.ro. Tarifele pentru cinci nopți de cazare într-un hotel de 2 stele la Eforie Nord încep de la 380 lei (38 de lei pe noapte).