Testare gratuită în Sibiu în Căsuța lui Moș Crăciun4Foto© puterea.ro

Testare gratuită în Sibiu în Căsuța lui Moș Crăciun

, 4 știri, 18 vizualizări

Crucea Roșie Filiala Sibiu derulează în perioada 12 noiembrie – 21 noiembrie o campanie de testare gratuită pentru SARS-CoV-19. Testarea se va desfășura la Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare, unde voluntarii noștri vor fi prezenți în intervalul orar 16.00 – 18.00, în paralel cu campania de vaccinare derulată de Primăria Sibiu.

Având în vedere că înainte de vaccinare este recomandată testarea, venim în sprijinul sibienilor cu această inițiativă”, a anunțat directorul filialei locale a Crucii Roșii, Raluca Morar, într-un comunicat de presă. Reprezentanții Crucii Roșii precizează că la testare poate veni oricine dorește, indiferent dacă intenționează sau nu să se vaccineze după aceea.

Campania de testare gratuită este o inițiativă a Crucii Roșii Sibiu derulată în parteneriat cu organizatorii Târgului de Crăciun, AEA Medical, Primăria Sibiu și Direcția de Sănătate Publică Sibiu. Tot în perioada 12 – 21 noiembrie, la centrul de vaccinare amenajat în Căsuța lui Moș Crăciun se fac imunizări fără programare.